diumenge, 1 d’abril de 2012

Coll de Tancalaporta i el Prat Piquer ( Port del Comte ) Solsones

Port del Comte.
Sortim des de el parking del Clot de la Vall ( 1941 m. ), agafant la Ginebrosa. Abans d´arribar al Forat seguirem cap al nord la pista a la nostre dreta pujant fins el Portell del Llop ( 2104 m. ).Una vegada a dalt, descobrim paisatges que no es veuen quan esquiem. Es aquí on comença la Rasa del Prat Piquer i que va a morir a la basa del Clot de la Vall.  Tot pujant darrere trobariem el Cap de les Pedrusques i finalment El Pedró dels Quatre Batlles, el cim mes alt del Solsonès.


Una mirada enrere i es que ens faltant ulls per gaudir de tot el que m´envolta.
Es una sortida perfecte per fer a peu ó a cavall.

Aquesta vegada els meus amics els isards no es van deixar veure i el únic ocell que es posar a tret acabar giran-me la esquena. Que li farem.


Continuem la caminada per la pista molt ben marcada que ens du als Xalets del Serra i del Kovar a peus del Coll de Tancalaporta.


Amb la primera vista del Puig de les Morreres vaig decidir no continuar per la pista i creuar el Prat Piquer cap al sud.


Les Pedrusques des de el Prat Piquer ( 2109 m. )Darrere els avets tenim el Xalets abans esmentats.


La millor catifa.


Ja arribats als Prats de Bacies el normal es trobar el bestia pasturant i fen sonar els esquellots.Des de els Prats vaig canviar de nou el rumb per anar cap el nord est i pujar entre Els Rodells i els Plans de la Bofia. I el Pedraforca com sempre treien el nas.


Per acabar sortim per sobre del telecadira de la Bofia.La pista del Forat tota verda. Ara nomes queda agafar de nou la Ginebrosa i cap l´apartament. Tot baixada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada